PVC vloeren voor elk interieur

Het is voor een interieur met een warme uitstraling allang niet meer per se nodig om een tapijt op de vloer te leggen. Als je kiest voor een Belakos vloer zal je merken dat zo’n vloer door de kleur voor geborgenheid zorgt. Maar een PVC vloer van Belakos zorgt daarnaast ook voor uitstekende isolatie. Je zal op zo’n vloer dus niet snel koude voeten krijgen. Wie zo slim is om de PVC vloer op een vloerverwarming te leggen is helemaal verzekerd van een comfortabel warme ruimte. Je kunt deze vloerbedekking overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer.

De voordelen van PVC vloeren

Door in je huis PVC vloeren te leggen profiteer je van allerlei voordelen. Deze vloeren zijn namelijk leverbaar is ontelbaar veel dessins. Die worden met behulp van een speciale techniek op het vloeroppervlak geprint. De prints zijn haarscherp en geven de vloer een uitstraling die niet van echt is te onderscheiden. Een PVC vloer is daarnaast erg sterk en kan gemakkelijk 15 jaar meegaan. Je kunt er gerust met naaldhakken op lopen. Vuil en vocht zullen de vloer niet aantasten. Als het PVC erg vuil is geworden is de vloer gemakkelijk weer schoon te krijgen.

Flexibel en voordelig

Door de goede eigenschappen van PVC is zo’n vloer in het hele huis te gebruiken. Door een handig clicksysteem is het leggen van de vloer een fluitje van een cent, maar als je wilt kun je de vloer ook door een specialist laten leggen. Een PVC vloer is één van de goedkoopste soorten vloerbedekking. De vloerplaten zelf zijn niet duur, maar ook voor het leggen hoef je geen bijzondere uitgaven te doen. Een PVC vloer kan namelijk rechtstreeks op een andere vloer worden gelegd. Het is geen probleem als daar kleine oneffenheden in zitten.

Verschillende soorten

PVC vloeren bieden een krasbestendige, vuilafstotende en waterbestendige oplossing met een gegarandeerde levensduur van minimaal 15 jaar. Deze flexibele vloeren bieden een breed scala aan mogelijkheden, zoals visgraatmotieven, smalle en brede stroken en planken met een V groef. Het assortiment motieven is praktisch onbeperkt en de prints zijn haarscherp en kleurrijk, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Met PVC vloeren kunt u uw interieur compleet maken, omdat ze perfect passen bij uw interieurstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *