Zoektocht naar een nieuwe woning

Al een aantal jaar wonen we in dezelfde relatief kleine woning in Enschede. Op 25-jarige leeftijd ben ik samen met mijn vriendin hier gaan wonen. Inmiddels 8 jaar later hebben we twee erg jonge kinderen en willen wij daarom ook groter gaan wonen. Zo hopen wij onze kinderen zoveel mogelijk de ruimte kunnen geven om goed op te kunnen groeien. Hiervoor moesten we nog wel opzoek gaan naar de juiste woning. Beide zijn we geboren in Enschede en hier woont ook veel familie van ons. Om deze reden willen wij dan ook in Enschede blijven wonen. Wel is het vinden van een vrijstaande woning erg moeilijk. Hiervoor gingen we dan ook opzoek naar de juiste aankoop makelaar in Enschede. Hierbij kwamen we uiteindelijk uit bij Woonaccent Enschede. De werkwijze van Woonaccent past erg goed bij ons en daarom zijn we ervan overtuigd dat zij ons kunnen helpen aan de juiste woning waar naar wij opzoek zijn. 

Wat is de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar

Een huis kopen is een grote stap en met een scherpe onderhandelaar aan je zijde kun jij je droomhuis kopen voor de juiste prijs. Vooral als je op slag verliefd bent geworden op een huis, is het hanig een objectieve professional naast je te hebben die jouw situatie, wensen en eisen in het oog houdt en met een neutrale blik naar de woning blijft kijken. Nadat de koop beklonken is, controleert de aankoopmakelaar het contract en inspecteert hij de woning voordat je naar de notaris gaat.

Onze nieuwe woning

Na een lange zoektocht en verschillende bezichtigingen hebben we uiteindelijk de woning gevonden waar naar we opzoek waren. Gelijk gingen we over op een kleine verbouwing. Een grote verbouwing was gelukkig niet nodig aangezien de woning nog erg nieuw was. Wel gingen we opzoek naar een compleet nieuw interieur. Hiervoor gingen we opzoek naar een Meubelzaak in Enschede. Hierbij kwamen we uit bij Bakker Wonen. Zij hebben ons geholpen aan een super strak en modern interieur. Door de snelle levertijden konden we al snel genieten van onze nieuwe woning. Uiteindelijk kijken we dan ook zeer tevreden terug op onze verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *