Oorbellen van goud zijn niet meer weg te denken uit de sieradencollectie van de meeste mensen. Hier lees je meer over de laatste trends!

Dit zijn dé mooiste oorbellen van goud van het moment

Inmiddels kan het niemand meer ontgaan zijn dat goud echt terug van weggeweest is. Dat is dan ook niet heel vreemd, net zoals zilver past goud overal erg goed bij. Zo kun je oorbellen van goud goed combineren met elke look en elke kleur die je draagt. Waar je voorkeur zelf naar uitgaat, ligt natuurlijk deels aan je eigen smaak. Ook kan de tint van je huid meespelen. Sommige mensen zweren er namelijk bij dat of zilver of goud beter bij hun huid past. Waar je echter niet meer omheen kan, is dat steeds meer mensen gouden oorbellen dragen. Daarom hebben wij de meest recente trends voor je op een rijtje gezet!

Threaders: de trend in gouden oorbellen

Threaders zijn misschien wel de meest recente trend als het op oorbellen van goud aankomt. Deze naam doet misschien wat vreemd aan, vaak worden dit type oorbellen ook wel doorhaal oorbellen of doortrek oorbellen genoemd. Dit zijn vaak langere oorbellen die je deels door je oor trekt. Vaak doen ze daarom ook denken aan een draad, vandaar je naam threaders. Dit type oorbel van goud is vaak elegant en minimalistisch. Zo zijn ze verkrijgbaar zonder verdere extra accenten of met een klein simpel detail. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een elegante edelsteen of een kleine bedel.

Verschillende oorbellen van goud

Threaders, maar ook andere soorten gouden oorbellen zien we steeds vaker in combinatie met elkaar terug. Veel mensen hebben dan ook meerdere gaatjes, waarbij je dus verschillende oorbellen met elkaar kunt combineren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de combinatie tussen simpele oorhangers met grotere ringen. Ook kun je gaan voor een minimalistische look door oorstekers te combineren met bescheiden gouden ringen. Ook piercings kun je in deze trend goed mee combineren. Dit geheel wordt ook steeds vaker een ear party genoemd. 

Gouden oorbellen met bedels

Naast simpele gouden oorringen, die ook goed in combinatie met andere gouden oorbellen gedragen kunnen worden, kan dit ook met dit type oorbellen. Vaak gaat het hier om kleine gouden ringetjes, waaraan een bedel bevestigd is. Hieraan kun je denken aan een kleine edelsteen maar ook aan andere soorten bedels zoals bijvoorbeeld een kruisje, muntje of een symbool. Deze oorbellen goud kun je dus ook goed combineren in een earparty die wat minder bescheiden is en echt de aandacht trekt. Tenslotte heeft goud, naast dat het natuurlijk ontzettend mooi is, nog een voordeel. Echt goud verliest zijn waarde namelijk niet en blijft er lang goed uitzien. Zo kun je nog jarenlang genieten van je aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *