Een bos tulpen bestel je tegenwoordig gewoon online!

Een bos tulpen bestel je tegenwoordig gewoon online!

Bloemen kopen is van alle tijden: sinds de commerciele kweek van bloemen mogelijk is is het al traditie om mensen bij een bijzondere gebeurtenis, zoals een trouwdag of geboorte, een mooie bos bloemen te geven. Daarnaast zijn er ook veel mensen die wekelijks of maandelijks een mooie bos bloemen in huis halen, aangezien bijvoorbeeld een bos tulpen in een tulpen vaas je huis enorm kan opfleuren. Tegenwoordig hoef je echter niet meer naar de bloemist te fietsen om een mooie bos tulpen te halen: deze kun je gewoon via het internet bestellen, hetgeen bovendien nog een aantal andere voordelen heeft! 

Een goede prijs 

Wanneer je bloemen via het internet besteld kun je deze namelijk vaak voor een aanzienlijk lagere prijs krijgen dan bij de bloemist om de hoek. Dit komt door het feit dat een webwinkel die in bloemen handelt veel van de gebruikelijke kosten van een bloemist niet hoeft te maken. Zij kunnen toe met aanzienlijk minder personeel, hoeven geen duur pand op een praktische plek te huren, en hebben bovendien aanzienlijk lagere transport en logistieke kosten. Hierdoor kunnen zij de bloemen vaak tegen een mooi tarief aanbieden! 

Hoogwaardige kwaliteit 

Daarnaast is er nog een ander belangrijk voordeel bij het online bestellen van een bos tulpen: de kwaliteit is vaak ook een stuk hoger dan bij de lokale bloemist. Dit komt omdat de bloemen daar vaak al meerdere keren op transport zijn geweest, en zodoende al een tijd geleden geoogst zijn. Een online bloemist daarentegen verzend de bloemen vaak direct vanaf de teler, waardoor het bijna niet mogelijk is om een verser boeket te krijgen. Dit is enorm fijn, want niet alleen zien de bloemen er hierdoor een stuk mooier uit, maar de kans is groot dat ze ook een flinke tijd langer mooi zullen blijven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *