Kleed jouw huis zomers aan

Wil jij jouw interieur deze zomer even lekker opfrissen met zomerse accenten en tinten? Laat je dan gauw inspireren in dit artikel. Of je nu een liefhebber bent van een minimalistisch design of juist houdt van kleurrijke accenten, deze interieurtips helpen je om je huis om te toveren tot een zomerparadijs. 

Met deze interieurtips haal jij namelijk de zomer op een stijlvolle en sfeervolle manier in huis. Ben jij ook nog eens woonachtig in de regio twente? Neem dan eens een bezoekje aan Elzinga! Dat is een meubelwinkel Enschede waar je heerlijk inspiratie kan opdoen!

1. Kleurrijk textiel:

Weg met de donkere, zware stoffen en maak plaats voor lichte en kleurrijke materialen. Vervang de dikke gordijnen door luchtige vitrages of jaloezieën. Kies voor kussenslopen, tafelkleden en plaids in zomerse tinten zoals geel, oranje en aquablauw. Deze kleurrijke accenten brengen direct een vrolijke sfeer in huis.

2. Natuurlijke elementen:

Breng de natuur naar binnen door te werken met natuurlijke elementen. Plaats verse bloemen in vazen of creëer een mini-tuin met potten gevuld met kruiden en kleine plantjes. Hang ook wat sfeervolle foto’s of prints van de natuur aan de muur. Door de aanwezigheid van natuurlijke elementen in je interieur, voel je je direct meer verbonden met de zomerse omgeving.

3. Licht en luchtig meubilair:

Ruil je zware meubelstukken tijdelijk in voor lichtere alternatieven. Kies voor een bamboe stoel in plaats van een leren fauteuil, of vervang je donkere salontafel door een exemplaar van glas of licht hout. Luchtig meubilair geeft je interieur een zomerse uitstraling en zorgt ervoor dat de ruimte er ruimer uitziet.

4. Zomerse accessoires:

Details maken het verschil. Voeg zomerse accessoires toe aan je interieur om het geheel compleet te maken. Denk aan zeepaardjes, schelpen of vrolijke strandhanddoeken. Hang ook een aantal kleurrijke lampionnen op in je tuin of balkon voor extra sfeer tijdens de warme zomeravonden.

5. Frisse geuren:

Creëer een zomerse geurbeleving in huis door gebruik te maken van geurkaarsen, wierook of verse bloemen. Kies voor geuren zoals citrus, lavendel of frisse munt om een verkwikkende en energieke sfeer te creëren. Een heerlijke geur draagt bij aan het ultieme zomergevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *