Van open communicatie tot erotische lingerie: in dit artikel lees je hoe je de regelmaat en routine van je relatie kunt doorbreken

Last van een sleur in je relatie? Zo krijgen jullie je draai terug

Vroeg of laat lopen de meeste stellen er wel tegenaan. Hoewel alles perfect lijkt te gaan en er geen aanwijsbare moeilijkheden zijn, heb jij of je partner al een poosje het idee dat er iets ontbreekt. Dit is op zich geen vreemd fenomeen, veel stellen over de hele wereld kan het namelijk bekend voorkomen. Op een gegeven moment heb je het idee dat je in een sleur vast zit. In dit artikel geven we je daarom wat tips zodat jullie je draai weer terugvinden: het geheim zit hem namelijk in het doen van nieuwe en interessante dingen. Hoe dit er precies uitziet kan voor iedereen verschillen; van persoonlijke groei tot erotische lingerie, het is erg belangrijk om voor iets te kiezen dat bij jullie past.

Samen uit de comfortzone

Of je dit nu al een keer samen met je partner hebt ondernomen of vroeger zelf alleen, waarschijnlijk wist je uit ervaring al dat uit je comfortzone stappen je over het algemeen beter laat voelen. Het is daarom een goed idee om samen uit jullie comfortzone te stappen door nieuwe dingen te proberen of nieuwe plekken te bezoeken. Ook kun je ervoor kiezen om wat meer leven in de brouwerij te brengen door andere dingen zoals erotische lingerie. Je kunt ook iets plannen wat jullie altijd al hadden willen doen maar nooit aan toegekomen zijn. Zo kun je samen iets nieuws gaan leren, een weekend op reis gaan of samen gaan sporten. Bij sporten komen overigens allerlei stoffen vrij die ervoor zorgen dat je je beter voelt, waardoor je zelf ook weer beter in je vel gaat zitten!

Eerlijkheid duurt het langst

Wat jullie ook gaan of willen proberen, het is altijd belangrijk om eerlijkheid voorop te stellen. De een vindt het experimenteren met erotische lingerie bijvoorbeeld geen probleem. Een ander kan zich hier totaal niet op zijn of haar gemak bij voelen. Samen groeien en opwindende dingen meemaken werkt niet als maar een van jullie overboord is en de ander er schoorvoetend achteraan loopt. Daarnaast is het ook belangrijk om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Kies dus alleen voor de dingen waar je van tevoren van denkt dat het echt gaat helpen. Anders houdt je niet alleen jezelf voor de gek maar ook je partner. 

Intimiteit en verbinding

Wat tenslotte vaak ontbreekt in relaties die in een sleur vastzitten is een gevoel van intimiteit. Dit is toch een belangrijk aspect van jullie relatie omdat intimiteit leidt tot een dieper gevoel van verbinding en vertrouwen. Je kunt ervoor kiezen om meer leven in de brouwerij te brengen door het dragen van erotische lingerie. Als je dit minder ziet zitten kun je natuurlijk altijd samen met je partner kijken waar jullie je allebei meer comfortabel bij voelen. Samen op onderzoek uitgaan wordt op die manier ook een onderdeel van het proces zodat jullie jezelf weer kunnen herontdekken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *