Zwart deurbeslag laat in een industrieel design donkere elementen terugkomen voor een complete look

Maak je industriële woning af met zwart deurbeslag

De industriële woonstijl valt niet inmiddels niet meer weg te denken uit het interieur van Nederlandse huishoudens. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van grote en grove materialen, zoals bijvoorbeeld zwart metaal, donker en grof hout maar bijvoorbeeld ook andere ruige materialen zoals beton. Als je goed om je heen hebt gekeken komt deze stijl je erg bekend voor, we zien dit namelijk steeds meer terugkomen in meubels zoals kasten, salontafels en lampen. Als je nu net verhuisd bent of gewoon toe bent aan een nieuwe inrichting en het gevoel hebt dat je nog nét wat mist om je look af te maken, kun je daarom het best zwart deurbeslag kiezen. 

Dé woonstijlen van dit moment

De industriële woonstijl is niet de enige stijl die erg in trek is op het moment. Andere voorbeelden van woontrends zijn landelijk, Scandinavisch en modern. Als je net zoals ons een groot fan bent van zwarte details, is dit erg goed nieuws. Je kunt er namelijk voor kiezen om al deze stijlen te combineren met zwarte details en dus ook zwart deurbeslag. Voor zowel de landelijke als de Scandinavische woontrend geldt dat ze vaak worden gekenmerkt door neutrale tinten. Hierdoor hebben veel mensen ten onrechte het idee gekregen dat deze woonstijlen juist niet te combineren zijn met donkere kleuren. Gelukkig is niks minder waar. 

Zwart deurbeslag en andere woonstijlen

Kenmerkend aan de landelijke stijl is namelijk dat er gebruik wordt gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan veel hout en bakstenen muren. De Scandinavische woonstijl wordt over het algemeen gekenmerkt door lichte hoofdkleuren, lichte houtsoorten en minimalisme. Dit zie je overigens niet alleen in het interieur terugkomen maar ook in andere lifestyle producten en zelfs in kleding. Hierbij kun je denken aan witte muren en meubels gemaakt van licht hout. Donkere details zoals zwart deurbeslag en zwarte accessoires geven zo juist een mooi contrast! 

Een industrieel design en zwart deurbeslag

Mocht je nu overtuigd zijn van de look en feel die een industrieel design met zich meebrengt maar heb je toch het gevoel dat je iets mist is dit geen enkel probleem. Elke woonstijl valt namelijk gelukkig naar je eigen hand te zetten met je eigen unieke details. Naast zwart deurbeslag toe te voegen om dezelfde zwarte kleur te laten terugkomen die je ook in je meubels hebt, kun je er namelijk ook voor kiezen om warmere kleuren toe te voegen als hier je voorkeur naar uitgaat. Een goed voorbeeld is een warme cognac kleur die vaak in leren meubels ziet. Er valt dus nog veel te spelen met zwart deurbeslag en andere kleuraccenten van je eigen keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *