Run jij ook een bedrijf vanuit huis? Door tape te bedrukken met je logo wordt elk pakketje een extra visitekaartje

Je bedrijf runnen vanuit huis: tape bedrukken als visitekaartje

Met de technologie van tegenwoordig wordt er steeds meer mogelijk. Dit geldt al helemaal als je voor je werk vaak achter een computer of laptop zit. Zo werken steeds meer mensen flexibel, waarbij ze een deel van de tijd vanuit huis aan het werk zijn. Want, laten we eerlijk zijn, werken op kantoor is gelukkig allang niet meer de standaard. Dit geldt al helemaal voor zelfstandig ondernemers of mensen die net zijn begonnen met hun droom najagen als ZZP’er. 

Tape bedrukken voor naamsbekendheid

Vanuit huis is er tegenwoordig een hoop mogelijk, zo ook het runnen van je eigen bedrijf! Juist als je net begint is het belangrijk om zo snel mogelijk een goede naam voor jezelf op te bouwen. Dit kan op verschillende manieren, waaronder ook gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen vallen. Maar wist je ook dat je tape kan bedrukken met je eigen logo?

Verpakkingsmateriaal als visitekaartje

Niks is natuurlijk beter dan voor jezelf aan de slag te gaan. Maar juist omdat je nu ook meer risico loopt is het erg belangrijk om goed uit de verf te komen. Veel zelfstandige ondernemers en ZZP’ers denken dan ook goed na over hoe ze hun artikelen en producten presenteren. Dit gaat niet alleen om het hebben van een aantrekkelijke websites die foto’s van een hoge kwaliteit heeft. Het oog wil verder namelijk ook wat. Juist daarom is het zo belangrijk dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Dat geldt dus ook voor je verpakkingsmateriaal. Als je veel verschillende soorten producten levert in allerlei formaten kan dit echter niet altijd even praktisch zijn. Juist daarom kun je ervoor kiezen om tape te bedrukken, zodat je logo altijd goed zichtbaar is op elke doos.

Verschillende soorten tape bedrukken

Bij een bedrijf dat zich specialiseert in verpakkingsmaterialen kun je tape bedrukken met je eigen logo. Het is daarbij goed om te weten dat er over het algemeen genomen twee verschillende soorten tape zijn. Welke het best bij jou past ligt deels aan je eigen smaak, maar ook praktisch gezien aan het gewicht van je pakketjes. Je kunt een onderscheid maken tussen PP tape en PVC tape. PP tape is verreweg de meest gebruikte tape soort, dus ook als het op tape bedrukken aankomt. Dit type tape is geschikt voor lichtere pakketten tot 20 of 30 kilo. PVC tape wordt meestal voor zwaardere pakketten gebruikt. Wat je dus ook wilt versturen, met bedrukte tape wordt elk pakketje dus een extra visitekaartje voor je bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *